Verzending

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen we de bestelling naar je op, maximaal binnen 3 werkdagen. Wij proberen dit zo snel mogelijk te doen. Je ontvangt een e-mail als de zending verstuurd. Bestel je voor 12.00 uur proberen we het dezelfde dag nog te verzenden, na 12.00 uur wordt het meestal de volgende dag verzonden. Mocht dit afwijken dan staat dit vermeld op de website. Let op: op maandag & donderdag worden er geen bestellingen verzonden!!

Ophalen

Je kunt je bestelling ook ophalen bij Bertram & Brood in Aalsmeer. Kies voor de optie “ophalen” bij het afrekenscherm, zo betaal je geen verzendkosten. Na betaling kun je de bestelling de eerstvolgende werkdag (ook op zaterdag) ophalen bij Bertram & Brood in Aalsmeer. Je krijgt een bevestigingsmail als de bestelling klaar ligt om opgehaald te worden. Let op: op maandag & donderdag worden er geen bestellingen verzonden!!

Verzendkosten Nederland:

  • Brievenbuspost:  € 2,95 per bestelling (met PostNL) let op, dit geldt alleen voor kaarten!
  • Pakketpost: € 5,95 per bestelling. (met PostNL, je ontvangt een Track & Trace code).
  • Gratis verzenden voor bestellingen vanaf  € 50,- (afhankelijk van de grootte van het pakket, zal het verstuurd worden met Brievenbuspost of Pakketpost. In het laatste geval zul je een PostNL Track & Trace code ontvangen).

Neem in het geval van klachten, beschadigingen of breuk direct contact op met Sjaan stijl, in ieder geval binnen 24 uur na aflevering van de bestelling. Hierna kan ik niet meer garanderen dat de schade vergoed wordt. Sjaan stijl kan om foto’s van de klacht vragen, of het artikel terug vragen ter beoordeling. Hierna zoeken we samen naar een oplossing. Stuur een garantieartikel niet zomaar retour, deze verzendkosten worden door Sjaan stijl niet vergoed!

Wijze van (duurzaam) verpakken en verzenden:

Sjaan stijl probeert verpakkingsmaterialen zoveel mogelijk te recyclen. In het kader van duurzaamheid en tegelijkertijd de kosten laag te houden,  zal altijd geprobeerd worden bestaande (gebruikte) verpakkingsmaterialen te hergebruiken. Op deze manier hoef ik de extra kosten voor het aanschaffen van nieuwe verpakkingsmaterialen niet door te berekenen in de verzendkosten en/of in de producten, tenslotte gaat het om wat er ín de verpakking zit, toch?! Door recycling voorkomen we verspilling. Uiteraard zal ik er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de gekozen verpakkingsmaterialen voldoen aan de eisen die nodig zijn om de artikelen veilig te verzenden.